Beskyt dit kæledyr ved at lade dem vaccinere

Vaccination af kæledyr som hunde, katte og kaniner er essentielt for dit kæledyrs videre sundhed og mulighed for at langt, behageligt liv. Hos Næstved Dyreklinik tilbyder vi en række forskellige vacciner – også i forbindelse med fx udlandsrejser. Inden vi giver en vaccine, foretager vi altid en grundig sundhedsundersøgelse af dit kæledyr. Vi sætter en dyd i at skabe en varm atmosfære, hvor både ejere og kæledyr føler sig velkomne og trygge og derfor sætter vores sygeplejersker og dyrlæger altid god tid af til den enkelte patient. Vi går i dialog med dig som ejer og sikrer en god og gennemsigtig kommunikation, så du kan tage informerede valg og føle dig hjemme i dine beslutninger.

Vi tilbyder altid faglig rådgivning i forbindelse med at vælge vacciner

Vi anbefaler dig, der overvejer vaccination af dit kæledyr, at du tager kontakt til os enten på telefonnummer 55 73 60 73 eller besøger vores klinik i Næstved, så vi i fællesskab kan tage den rigtige beslutning for dit kæledyr. Når vi har fået indsigt i dit kæledyrs tidligere vaccinationer og foretaget sundhedsundersøgelsen, kan vi være sikre på, hvilke vacciner, der er nødvendige og givtige for dit kæledyr. Vi differentierer naturligvis altid vores vacciner, så dit dyr undgår overvaccination.

Almindelige bivirkninger efter vaccination

Det er ganske naturligt, at både ejer og dyr er en smule i alarmberedskab, når det kommer vaccination. Vi giver derfor her en oversigt over helt almindelige bivirkninger i forbindelse med vaccination:

  •        Mindre hævelse eller ømhed ved vaccinationsstedet
  •        Lettere træthed
  •        Let feber og let flåd fra øjne og næse
  •        Hyppigere nysen eller hoste

Bivirkningerne aftager normalt efter et par dage og ellers må du endelig kontakte os. 

Kontakt os i dag med spørgsmål eller for at bestille tid

Vi benytter udelukkende de sikreste og nyest-opdaterede vacciner, så du og dit kæledyr kan føle jer i trygge hænder hos os. Besøg os i klinikken eller kontakt os på telefon 55 73 60 73 for at bestille tid eller få stillet eventuelle nysgerrigheder. Klik her for at læse mere.

Du er også velkommen til at møde personligt op i klinikken. Vores dyrlæge kan også være behjælpelige med kastration og sterilisation eller en tandrensning til din hund eller kat

 

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top