Beskyt dit kæledyr med en vaccination i Næstved

På Næstved Dyreklinik tilbyder vi vaccination af smådyr. Vaccination foregår altid efter en grundig sundhedsundersøgelse. Vi tilbyder en lang række af forskellige vacciner, også vaccination i forbindelse med rejser.

Vi anbefaler

Vi anbefaler, at du kontakter os, når du overvejer vaccination. I fællesskab finder vi frem til de vacciner, der er nødvendige og givtige for dit kæledyr. Vi differentierer vores vacciner så overvaccination undgås.

Vaccination af smådyr

Vores klinik er målrettet smådyr, det vil sige: hunde, katte, gnavere, fugle, krybdyr og gnavere. At klinikken er målrettet betyder, at du og dit dyr får en professionel behandling af dyrlæger, der har fokus på smådyr. Klinikken får oftest besøg af dyr fra Næstved, men det forekommer at dyr fra hele Sydsjælland slår vejen forbi. 

Når det kommer til vaccination, så er venlig atmosfære og professionelle medarbejdere vigtige

På vores dyreklinik går vi op i, at både mennesker og dyr føler sig velkomne og trygge. Derfor har vi gjort ekstra ud af både atmosfære og personlig kontakt.

Fokus på kommunikation

Vores dygtige veterinærsygeplejersker og dyrlæger sætter altid tid af til at sætte sig ind i den enkelte patient. Vi lytter og søger altid en god kommunikation med vores klienter. 

Kontakt klinikken i Næstved og hør mere om vores vaccination

Går du i overvejelser om at få dit kæledyr vaccineret, kan du altid kontakte os på 55 73 60 73.

Du er også velkommen til at møde personligt op i klinikken. Vores dyrlæge kan også være behjælpelige med kastration og sterilisation eller en tandrensning til din hund eller kat

 

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top