Kastration af kæledyr i Næstved

Kom til Næstved Dyreklinik, hvor vi udfører kastration af kæledyr.

Der kan være mange grunde til, at man overvejer kastration af sit kæledyr. Aggressiv adfærd, strejfen, og uønsket parring er tilstande, som ofte udløser overvejelser om kastration. Uanset årsagen til, at man ønsker at få kastreret sit kæledyr, skal man altid overveje de mulige bivirkninger. Foruden den ønskede effekt – mindre aggressiv adfærd eksempelvis, kan det også medvirke til at dyret ændrer sin adfærd på andre områder. Hvis du er i tvivl om kastration er løsningen, kan vi tilbyde medicinsk kastration for at se om det afhjælper problemet. Læs mere her

 

Vi udfører professionel kastration af smådyr

Næstved Dyreklinik er en smådyrsklinik, det vil sige, at vi udelukkende beskæftiger os med smådyr, så som: hunde, katte, padder, fugle, gnavere og krybdyr.

Stor erfaring med kastrering af dyr

Vi har stor erfaring inden for kastrering, og udfører dette i sterile medicinske omgivelser.

Hos os er det vigtigt at både dyr og mennesker føler sig velkomne og trygge. Derfor gør vi noget særligt ud af atmosfære og personlig kontakt. Vi hjælper også gerne med sterilisationvaccination af dyr eller en grundig tandrensning på hund & kat

 

Kontakt vores klinik

Går du i overvejelser om at få dit kæledyr kastreret, kan du kontakte os på 55 73 60 73. Du er også velkommen til at møde personligt op i klinikken vedrørende kastration i Næstved. 

Vi får som regel besøg af dyr fra Næstved, men det forekommer at dyr fra hele Sydsjælland slår vejen forbi. Så du er også meget velkommen. 

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top