Professionel kastration af kæledyr i trygge, sterile omgivelser

Næstved Dyreklinik er en smådyrsklinik, hvilket betyder, at vi målretter vores behandlinger til smådyr og kæledyr som f.eks. hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og krybdyr. Vi tilbyder i forlængelse heraf naturligvis også kastration af kæledyr under trygge og sterile forhold, hvor vi vægter højt, at både ejer og kæledyr får en god oplevelse. Vi hjælper altid dig med at tage informerede valg om dit kæledyrs fremtid, sundhed og velvære, så du kan føle dig godt tilpas i dine beslutninger. Vores kyndige ansatte har stor erfaring inden for kirurgisk kastration såvel som medicinsk kastration, så du må ikke tøve med at rette henvendelse til os, hvis du påtænker kastration af dit kæledyr.

Derfor overvejer man ofte kastration af sit kæledyr

Der kan være mange gode grunde til, at man overvejer at lade sit kæledyr kastrere. Oftest er det dog overvejelser som disse, der spiller ind: 

  •        Du ønsker at undgå en aggressiv adfærd og gøre dyret roligere
  •        Du ønsker at undgå unødvendig strejfen
  •        Du ønsker at undgå uønsket parring

Vi tilbyder som nævnt også medicinsk kastration, hvor vi indlægger et nedbrydeligt hormonimplantat. Denne løsning er reversibel. Det er en god mulighed for dig, der fx har en hanhund med adfærdsproblemer og som ønsker at undersøge, om en endelig kastration har den ønskede virkning. Hormoner kan betyde meget for dit dyrs psyke og personlighed og derfor er der en fordel i at afprøve hormonimplantatet for at se, om fordelene overskygger eventuelle bivirkninger. Du kan læse mere om kastration her.

Vi tilbyder altid faglig kyndig rådgivning over telefon eller i klinikken

Hvis du går med overvejelser, bekymringer eller spørgsmål i forbindelse med kastration, må du endelige henvende dig til os i vores klinik i Næstved eller ringe på telefonnummer 55 73 60 73. Vores kyndige medarbejdere sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål om kastration eller i forbindelse med vores andre ydelser såsom sterilisation, vaccination af dyr eller en grundig tandrensning på hund & kat.

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top