Det sidste farvel

 

Det er hårdt at skulle sige farvel til sit kæledyr. Vi forsøger derfor altid at foretage aflivning så pænt og empatisk som muligt.

Vi starter med at give kæledyret en beroligende indsprøjtning, så man kan sidde med sit kæledyr til det stille og roligt er faldet i søvn.

Derefter får kæledyret en indsprøjtning i blodåren, der standser hjertet med det samme.


Generelt synes vi, at børn kan have gavn af at være med til en aflivning af familiens kæledyr. Derfor gør vi det gerne i “børnehøjde”.

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt jeres børn skal være med, rådgiver vi gerne ud fra vores erfaring.

Oftest er det sværeste selve beslutningen, at ens kæledyr skal have fred. Vi står derfor altid klar til at hjælpe med at vurdere, om aflivning er det bedste, vi kan gøre for dit kæledyr.

Aflivning kan hvis muligt foretages i vores have, i bilen eller ved et hjemmebesøg.

Ring gerne til os hvis du har generelle spørgsmål til hvordan aflivning foregår eller hvis du har spørgsmål om dit kæledyrs situation.

 

 

Har du taget stilling til, hvordan du vil sige farvel til dit kæledyr?

Der kan være mange følelser involveret, når man skal sige farvel. Anders Oxholm fra Ada's Kæledyrskrematorium fortæller her om nogle af mulighederne for at tage en mindeværdig afsked. Læs mere på adakrem.dk og tag stilling til, om dit kæledyr skal kremeres alene eller sammen med andre dyr.

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top