Tandrensning til hund og kat

Professionel tandrensning til kæledyr for et smertefrit tandsæt og forhøjet livskvalitet

En professionel tandrensning til hunde og katte og andre kæledyr er essentielt for dit kæledyrs velvære. Ligesom hos mennesker kan manglende tandhygiejne og pleje forårsage tandkødsbetændelse, paradentose og løse tænder. En professionel tandrensning er derfor også en præventiv behandling, der udover at sikre et smertefrit tandsæt og give en forhøjet livskvalitet til dit kæledyr, også forebygger mere alvorlige problemer.

Vores specialuddannede personale står klar til at foretage en skånsom tandrensning

Hos Næstved Dyreklinik kan vi tilbyde en kyndig behandling inden for tandsygdomme og sygdomme i mundhulen. Vi har moderne udstyr til formålet, der sikrer en skånsom tandrensning til både hund, kat og andre kæledyr. Vi foretager altid en sundhedsundersøgelse af dit kæledyr forud for behandlingen, så vi kender dit dyr bedst muligt. Herefter foregår tandrensningen under narkose med varmetæpper, væske og en konstant monitorering, så dit kæledyr ikke oplever ubehag og vi får det bedste udgangspunkt for at give en god og sikker behandling.

Vær opmærksom på disse symptomer og faresignaler

Det kan være svært at vurdere, hvornår vores kæledyr har brug for en tandrensning, men du får her en oversigt over typiske symptomer eller faresignaler, du kan være opmærksom på:

  •        Brun belægning på tænderne kan være tegn på, at der er dannet tandsten
  •        Dårlig ånde hænger typisk sammen med ophobede tandsten eller generel dårlig tandpleje
  •        Nedsat appetit kan det være et tegn på, at dit kæledyr oplever smerter i tandsættet eller mundhulen og derfor har brug for en tandrensning
  •        Betændt og blødende tandkød er ofte en følge af dårlig tandpleje

Her - hund - kat - har vi oprettet to sider, hvor du kan få indsigt i, hvordan du og dit kæledyr skal forholde jer forud for jeres besøg og hvad du kan forvente efter endt behandling.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil bestille tid

Vi sidder altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål eller tage imod tidsbestilling på telefonnummer 55 73 60 73 eller i vores klinik i Næstved. Vi vægter kundevenlighed meget højt og vi glæder os til at høre om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vores dyrlæge kan også være behjælpelig uanset om det gælder sterilisationvaccination eller kastration

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top