Personalet

Hvem kan du møde på Næstved Dyreklinik?


Dyrlæger

Mette Bournonville Bjerre
Dyrlæge

Mette har været ansat på Næstved Dyreklinik siden august 2012. Hun er uddannet i januar 2010, men har mange års erfaring fra Ada's Dyrehospital hvor hun arbejdede både før, under og efter endt uddannelse. På klinikken interesserer Mette sig særligt for kirurgi og røntgen.

Mette bor på en nedlagt landbrugsejendom i Næstved sammen med sin mand Casper og deres to børn Emil og Sofia. Samt kattene Karla, Pippi og Wilfred og kaninerne Mimse og Minnie. Mette har desuden overtaget en af Birgits Welsh Springer Spaniels med henblik på at bruge den til jagt. Når tiden ikke bruges på at renovere ejendommen sejler familien i sejlbåd. 

Thorkild Rønhede
Dyrlæge

Thorkild kom til Næstved Dyreklinik i marts 2013. Han har 15 års praksiserfaring først og fremmest med smådyr og har tidligere været medejer af DyrlægeRingen på Fyn.

Thorkild interesserer sig for et bredt spektrum af medicinske og kirurgiske lidelser.

Thorkild bor i Næstved med sin kone Stine og deres to drenge Emil og Malte. Til husstanden hører også labradoren Bella, der elsker mad. Samt katten Bruce Jensen der gør som det passer ham.

Mai Brit Tørngren
Dyrlæge

Mai Brit blev ansat på klinikken i august 2013 som barselsvikar for Mette, og blev efterfølgende fastansat.

Mai Brit er uddannet i 2003 og har tidligere arbejdet i Dyrlægehuset i Nakskov, hvor hun i 9 år primært har beskæftiget sig med sygdomme hos hunde og katte. Hun interesserer sig især for intern medicin og laboratoriediagnostik.

Mai Brit bor i Haslev med sine to drenge Thor og Hjalte. Til husstanden hører også katten Zico og to ørkenrotter. Fritiden bruges på madlavning og køkkenhaven. Om sommeren tager familien på cykeltur og om vinteren gælder det alpint skiløb.

Thomas Andersen
Dyrlæge

Ansat  juli 2017

Vi er utroligt glade for at Thomas er startet hos os. Thomas er en stor kapacitet indenfor tænder hos hund, kat, kaniner og gnavere.

Thomas har siden afsluttet uddannelse i 2001 arbejdet på dyreklinikker og dyrehospitaler i Sverige og Danmark.

Senest på Vordingborg Dyrehospital, hvor han var ansat i 7 år. De seneste 10 år har Thomas primært beskæftiget sig med tandbehandling og har taget meget ekstra uddannelse indenfor området. 

Thomas bor i Næstved med Christina og deres to børn, samt hunden 'Hef' af racen Breton.

Jette Clausen
Dyrlæge

Jette er startet som sommervikar i juni 2017.

Vi er blevet fantastisk glade for hende, så hun er heldigvis blevet fastansat i december 2017.

Jette er uddannet i 2000 og har senest arbejdet på Havdrup Dyreklinik i 7 år.

Hun beskæftiger sig både med intern medicin og kirurgi og har en særlig interesse for eksotiske dyr som fugle, krybdyr og gnavere.

Privat bor Jette i Haslev med sin mand Flemming og deres drenge Rasmus og Emil på et lille landsted. Deres landsted fungere som vinterstald for Københavns Zoologiske Have, da hendes mand er kurator der. Så dyreholdet er ret stort med 10 ponyer, 1 æsel, 12 franske vædderkaniner samt diverse fugle i alle størrelser fra zebrafinker til amazon papegøjer og høns.

Veterinærsygeplejersker

Marianne Madsen
Fagveterinærsygeplejerske i etologi

Marianne blev ansat på klinikken i 2005. Marianne blev udlært som veterinærsygeplejerske i 1987 fra Skanderborg Dyrehospital. Marianne har videreuddannet sig som Fagveterinærsygeplejerske i klinisk etologi (adfærd) vedrørende hund og kat igennem Den Danske Dyrlægeforening og blev færdig i efteråret 2012.

Marianne afholder adfærds- og unghundekonsultationer samt hvalpeaftener. 

Marianne bor med sin familie på en gård og har to labrador retrievere, Pepsi og Ea samt katten Felix.

Birgit Pedersen
Autoriseret veterinærsygeplejerske

Birgit har været ansat på Næstved Dyreklinik siden 1991. Hun blev i 1976 uddannet på Skelby Dyrehospital.
Birgit bruger størstedelen af sin fritid på at træne hunde og ride. Hun opdrætter Welsh Springer Spaniels under kennelnavnet Huntingred. Birgit går på markprøver og har ført eget opdræt til brugschampionat. Hun er også aktiv jæger, men mest for hundearbejdets skyld.

Birgit har desuden 3 FT-spaniels, katte og heste.

Birgit deler gerne ud af sine mere end 20 års erfaring med opdræt af hvalpe. Ring og få en snak hvis du planlægger hvalpe eller har spørgsmål/problemer angående fødsel.

Maria Rudbæk Nielsen
Autoriseret veterinærsygeplejerske

Maria blev ansat på klinikken i marts 2014. Maria er uddannet på Faxe Dyrehospital i 2011 og har været ansat på Næstvedegnens Dyrehospital.

Fra 2007 til 2017 har hun været ansat som servicehundeinstruktør i foreningen STH - Servicehunde til Handicappede.

Maria bor i Næstved med sin mand Kim og deres 3 drenge Elias, Mikkel og Magne. Til husstanden hører også Border Collien Elliot og katten Ronaldo.

 

 

Henriette Lund
Fagveterinærsygeplejerske i tænder

Vi er utroligt glade for at kunne byde vores nye veterinærsygeplejerske Henriette Lund velkommen.
Henriette har været veterinærsygeplejerske i 19 år og har senest været på Roskilde Dyreklinik i mange år.
Henriette har særlig fokus på tænder og har i 2016 afsluttet sin 2-årige efteruddannelse som fagveterinærsygeplejerske i tænder.
Privat bor Henriette i Haslev med sine drenge Tim og Max og kaninerne Perle og Vestas.

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top