Personalet

Mød vores dygtige medarbejdere her

Næstved Dyreklinik består af kompetent og professionelt personale. Vi består af dyrlæger og veterinærsygeplejersker med mange års erfaring.

Læs mere om vores baggrund her.


Dyrlæger

Mette Bournonville Bjerre
Dyrlæge

Mette har været ansat på Næstved Dyreklinik siden august 2012. Hun er uddannet i januar 2010 og har tidligere arbejdet på Ada's Dyrehospital.

På klinikken interesserer Mette sig særligt for kirurgi og akut medicin.

Mette bor på en nedlagt landbrugsejendom i Næstved sammen med sin mand Casper og deres to børn Emil og Sofia. Til husstanden hører katten Ninja og kaninerne Bambi og Tanga. Mette er desuden heldig ejer af hunden Ibi, som er en af Birgits Welsh Springer Spaniels. Når tiden ikke bruges på at renovere ejendommen sejler familien i sejlbåd. 

 

Thorkild Rønhede
Dyrlæge

Thorkild kom til Næstved Dyreklinik i marts 2013. Han har 20 års praksiserfaring først og fremmest med smådyr.

Thorkild interesserer sig for et bredt spektrum af medicinske og kirurgiske lidelser.

Thorkild bor i Næstved med sin kone Stine og deres to drenge Emil og Malte. Til husstanden hører også Wilma, der er en Golden Retriever. 

Mai Brit Tørngren
Dyrlæge

Mai Brit blev ansat på klinikken i august 2013 som barselsvikar for Mette, og blev efterfølgende fastansat.

Mai Brit er uddannet i 2003 og har tidligere arbejdet i Dyrlægehuset i Nakskov, hvor hun i 9 år primært har beskæftiget sig med sygdomme hos hunde og katte. Hun interesserer sig især for intern medicin og laboratoriediagnostik.

Mai Brit bor i Haslev med sine to drenge Thor og Hjalte. Til husstanden hører også katten Sløve Løve og tre kronegekkoer. Fritiden bruges i den lokale håndboldklub i haven og i naturen. Om sommeren tager familien på cykeltur og om vinteren gælder det alpint skiløb.

Thomas Andersen
Dyrlæge

Startede på Næstved Dyreklinik i juli 2017.

Thomas er en stor kapacitet indenfor tænder hos hund, kat, kaniner og gnavere.

Thomas har siden afsluttet uddannelse i 2001 arbejdet på dyreklinikker og dyrehospitaler i Sverige og Danmark.

Senest på Vordingborg Dyrehospital, hvor han var ansat i 7 år. De seneste 15 år har Thomas primært beskæftiget sig med tandbehandling og har taget meget ekstra uddannelse indenfor området. 

Thomas bor i Næstved med Christina og deres to børn, samt hunden Luke af racen Jack Russell Terrier.

Jette Clausen
Dyrlæge

Jette er startet i juni 2017.

Jette er uddannet i 2000 og har senest arbejdet på Havdrup Dyreklinik i 7 år.

Hun beskæftiger sig både med intern medicin og kirurgi og har en særlig interesse for eksotiske dyr som fugle, krybdyr og gnavere. Jette er på Dyrlægelisten hos Landsorganisationen Danske Fugleforeninger.

Privat bor Jette i Haslev med sin mand Flemming og deres drenge Rasmus og Emil på et lille landsted. Dyreholdet er ret stort med 10 ponyer, 1 æsel, 10 kaniner samt diverse fugle i alle størrelser fra zebrafinker til amazon papegøjer og høns.

Jakob Jensen
Dyrlæge

Jakob er ansat på Næstved dyreklinik i 2023. Jakob er uddannet i januar 2021 og har siden færdiggørelse af studiet arbejdet på et dyrehospital i København.

Jakobs primære interesser er øjensygdomme, øjenkirurgi og bløddelskirurgiske patienter, men har grundet vagt og weekendarbejde, også erfaring med akutmedicin og akutkirurgi.

Privat bor Jakob i Næstved med hans kæreste Helle, og barn Emma, samt labradoren Zoe. Udenfor arbejdspladsen bruger Jakob tiden på sport, friliv og jagt. 

 

Line Nørgaard
Dyrlæge

Ansat i klinikken i et vikariat fra 1/2-2024-31/7-2024.

Line har stor interesse indenfor medicinske patienter og sidder med i Faggruppen Familiedyrs bestyrelse indenfor Den Danske Dyrlægeforening. 

Line bor lidt udenfor Faxe sammen med sin mand Rune og deres to piger Silke og Aia. Til husstanden hører også kattene Snefnug, Simba og Felix. 

Veterinærsygeplejersker

Marianne Madsen
Fagveterinærsygeplejerske i etologi

Marianne blev ansat på klinikken i 2005. Marianne blev udlært som veterinærsygeplejerske i 1987 fra Skanderborg Dyrehospital. Marianne har videreuddannet sig som Fagveterinærsygeplejerske i klinisk etologi (adfærd) vedrørende hund og kat igennem Den Danske Dyrlægeforening og blev færdig i efteråret 2012.

Marianne afholder adfærds- og unghundekonsultationer samt hvalpeaftener. 

Marianne bor med sin familie på en gård og har labrador retrieveren Pepsi samt katten Felix.

Camilla Norling
Autoriseret veterinærsygeplejerske

Camilla blev ansat i maj 2018.

Hun er uddannet på Frihedens Dyreklinik i Hvidovre i 2010. Senest har hun arbejdet på Ølstykke Dyreklinik. 

Hun har en bred erfaring indenfor assistance ved operation og pasning og pleje af indlagte patienter.

Camilla er vokset op med hunde og er et stort hunde menneske. Hun bor i Haslev med sin søn August. 

 

Marianne Nybo Blicher
Veterinærsygeplejerske

Marianne blev ansat på Næstved Dyreklinik i maj 2018.

Marianne kommer med over 30 års erfaring som veterinærsygeplejerske. Hun blev uddannet på Næstvedegnens Dyrehospital i 1982. Marianne har mange års erfaring indenfor anæstesi og assistance ved operationer.

Hun bor i Næstved området og bruger sin fritid på at træne hunde i foreningsregi. Hendes egen hund Mojo, en Jack Russell Terrier, bliver brugt til lydighed og agility. Derudover har Marianne også katten Joppe.

 

 

Maria Schmeltz Nielsen
Autoriseret veterinærsygeplejerske

Maria blev ansat i august 2019. Hun er uddannet på Faxe Dyrehospital i 2015, hvor hun har arbejdet med heste og smådyr. Maria har erfaring med genoptræning og fysioterapi af hunde og katte. Maria bor i Næstved med sin mand og to piger. Hun har Kleiner Münsterlænderen Hunter som hun bruger til Canicross og schweiss spor .

 

 

Nanna Trempenau
Autoriseret veterinærsygeplejerske

Nanna er ansat på Næstved Dyreklinik april 2024.

Nanna er uddannet på Falke Dyreklinik i marts 2023. Nanna har bred erfaring indenfor sygeplejefaget. Hun har særlig interesseret i pleje af indlagt, laboratoriearbejde og assistance ved operationer. 

Nanna bor i Næstved sammen med sin kæreste og deres 2 katte Ingrid og Hr. Oberst. 

 

Vibe Bøgvad
Fagveterinærsygeplejerske i ledelse

Vibe blev ansat på Næstved Dyreklinik i Juni 2021.

Hun er uddannet på Dyreklinik Amagerbrogade i 2006 og senest arbejdet på Evidensia Vordingborg Dyrehospital.

Vibe interesserer sig for ledelse, salg, service og marketing og I vil primært ”møde” hende i telefonen. Privat bor hun i Præstø med sin mand, 2 børn, riesenschnauzeren Merlin, katten Turbo og ponyen Lady Marmelade.

Mia Larsen
Autoriseret veterinærsygeplejerske

Mia startede på Næstved Dyreklinik i september 2022.

Hun er uddannet på København Dyrehospital i 2013.

Mia har erfaring indenfor behandling af indlagte patienter, anæstesi og assistance ved operationer.

Hun er fornyligt flyttet til Herlufmagle med sin kæreste og lille hund, hvor fritiden gerne bruges til turer i skoven og kreative projekter.

Administration

Jannie Odsgaard Jensen
Sygeplejerske

Ansat på Næstved Dyreklinik 1. januar 2023.

Jannie er uddannet human sygeplejerske i 2009, men altid haft en stor interesse i de administrative opgaver og ledelse.

Inden ansættelsen hos os har Jannie arbejdet som sygeplejerske både i privat og offentligt regi. Jannie besidder her i klinikken HR og administrative opgaver, der alle ligger bagom jeres besøg i klinikken.

Jannie bor i Næstved omegn sammen med sin mand Martin og to børn Lauge og Silje. Til husstanden hører også katten Tiggi og 2 skildpadder.

 

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top