Sterilisation af kæledyr i Næstved

På Næstved Dyreklinik har vi dygtiggjort os i sterilisation og andre kirurgiske og medicinske lidelser hos smådyr, eksempelvis: katte, hunde, fugle, padder, krybdyr og gnavere. Vores specialiserede viden betyder, at vi kan yde ekstra god behandling af vores nichédyr.

Vi foretager sterilisation af hund, kat, kanin, marsvin og rotte. Sterilisation af dyrene foregår selvfølgelig i sterile og professionelle omgivelser på vores klinik i Næstved. Vi sørger for, at dig og dit kæledyr føler jer trygge. Vi er bevidste om, at det er vigtigt, at patienten får en så positiv oplevelse af indgrebet som muligt.

 

Inden I beslutter jer

En sterilisation er i mange tilfælde en god ide, men det er vigtigt at huske, at der er tale om et kirurgisk indgreb der ikke kan gøres om. Det er derfor naturligvis vigtigt, at man har gennemtænkt situationen grundigt, inden man beslutter sig for at sterilisere sit kæledyr. 

Fordele og ulemper ved sterilisation af dyr

Der er fordele og ulemper ved sterilisation. Vi mener fordelene langt overskygger ulemperne. Vi vil dog gerne opfordre alle til at kontakte os for individuel rådgivning, inden eventuel beslutning om sterilisation. Læs mere her

 

Kontakt klinikken for at høre mere om sterilisation

Går du i overvejelser om at få dit kæledyr steriliseret, kan du finde vores kontaktoplysninger her. Du er også velkommen til at møde personligt op i klinikken i Næstved til en snak om sterilisation. 

Klinikken får mest besøg af dyr fra Næstved, men det forekommer at dyr fra hele Sydsjælland slår vejen forbi - Så tøv ej med at kontakte os. 

Vores dyreklinik kan også hjælpe med kastrationvaccination eller tandrensning til din kat eller hund

 

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top