Professionel sterilisation af kæledyr i trygge omgivelser

Der kan være flere grunde til, at du påtænker sterilisation af dit kæledyr. Vi har specialiseret os i sterilisation samt andre kirurgiske indgreb målrettet katte, hunde, fugle, kaniner, gnavere og krybdyr. Vi sætter en dyd i at skabe en god og gennemsigtig dialog med dig som ejer, så du kan føle dig tryg og tage informerede valg om dit kæledyrs fremtid og velvære. Det er vigtigt, at du gennemtænker situationen grundigt, inden du vælger dette indgreb og vi sidder altid klar til at spare med dig, inden du tager den endelige beslutning.  

 

Generelle fordele og ulemper ved sterilisation af dyr

Vi opfordrer altid til, at man kontakter os med henblik på at få individuel rådgivning i forbindelse med en eventuel sterilisation. Vi har som klinik stor erfaring med dette indgreb, og vores kyndige dyrlæger og sygeplejere vil hellere end gerne besvare jeres specifikke spørgsmål eller afhjælpe eventuelle bekymringer. Generelt mener vi, at fordelene ved sterilisation langt overskygger ulemperne, men vi vil altid foretage beslutningen sammen med dig på baggrund af en individuel vurdering af dit dyrs situation og behov. Få mere indsigt i pjecen her.  

Kontakt os i dag og bliv klogere på indgrebene

Vi har specialiserede og veluddannede medarbejdere, der har foretaget mange sterilisationer og som derfor har et indgående kendskab til indgrebet. Alt afhængig af, hvilket kæledyr, der er tale om, kan selve indgrebet se ud på flere måder, så kontakt os endelig, hvis du ønsker klarere viden om sterilisation af dit specifikke kæledyr. Vi har mange patienter fra Næstved, men flere ejere og deres dyr fra resten af Sydsjælland bruger også vores services. Kontakt os på telefonnummer 55 73 60 73 allerede i dag eller besøg vores klinik.

Vores dyreklinik kan også hjælpe med kastrationvaccination eller tandrensning til din kat eller hund

 

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top