Kattevenlig dyreklinik - certificeret Cat Friendly Clinic

Vi opnåede certificering Cat Friendly Clinic med sølv i starten af 2018, som en af de første dyreklinikker på Sjælland.
Cat Friendly Clinic kan du se, hvad det betyder for dig og din kat, når I besøger os. Vi er utroligt stolte af vores certificering og vil begynde på yderligere forbedringer for kattene, så vi forhåbentligt kan få guld.
Mai Brit og Marianne er Cat Advocates på Næstved Dyreklinik. Så hvis du har spørgsmål til kattens velfærd, står de klar til at besvare dine spørgsmål.

 

Fakta om Cat Friendly Clinic

 

Katten er følsom af natur og har det allerbedst i vante omgivelser. Her på klinikken forsøger vi at gøre alt for, at din kat får så god og rolig en oplevelse som muligt. 

Vi har derfor lavet en særlig plads til kattene i vores venteværelse.
Katte kan godt lide at være oppe i højden og vi har derfor lavet et kattehjørne med hylder.

Hylderne sprayer vi flere gange dagligt med Feliway (beroligende duft feromon), der hjælper katten med at føle sig tryg.

Senest har vi fået nye kattebure i separat indlæggelse kun til katte. Hvert bur er med eget lys og varme i gulvet. Det er lavet i hærdet glas som er nemt at rengøre. Burene er med glaslåge, så ingen tremmer. Burene er også meget lydtætte, så de indlagte katte ikke forstyrres.Undersøgelsen af katten foregår så stille og roligt som muligt for at minimere stress og uro.

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top