Kattevenlig dyreklinik - guld certificeret

I februar 2021 opnåede vi guld certificering hos Cat Friendly Clinic og vi er utroligt stolte over at have opnået den højeste certificering.
De sidste 5 år har vi dagligt arbejdet for at gøre Næstved Dyreklinik mere kattevenlig, hvilket resulterede i sølv certificering i 2018 og guld i 2021.
Certifikat 2023/24.
Cat Friendly Clinic kan du se, hvad det betyder for dig og din kat, når I besøger os.
Mai Brit og Marianne er Cat Advocates på Næstved Dyreklinik. Så hvis du har spørgsmål til kattens velfærd, står de klar til at besvare dine spørgsmål.
Klik her og læs rådgivning fra CFC om: At give medicin - Skifte foder - Besøge dyrlægen.
 
Fakta om Cat Friendly Clinic

Katten er følsom af natur og har det allerbedst i vante omgivelser. Her på klinikken forsøger vi at gøre alt for, at din kat får så god og rolig en oplevelse som muligt. 

Vi har derfor lavet en særlig plads til kattene i vores venteværelse.
Katte kan godt lide at være oppe i højden og vi har derfor lavet et kattehjørne med hylder.

Hylderne sprayer vi flere gange dagligt med Feliway (beroligende duft feromon), der hjælper katten med at føle sig tryg.

Senest har vi fået nye katteburer i separat indlæggelse kun til katte. Hvert bur er med eget lys og varme i gulvet. Det er lavet i hærdet glas som er nemt at rengøre. Burene er med glaslåge, så ingen tremmer. Burene er også meget lydtætte, så de indlagte katte ikke forstyrres.

 

            
    

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top