Øjenlidelser

 

Behandlinger og operationer af øjenlidelser hos hunde og katte på Næstved Dyreklinik

 

Dyrlæge i øjenbehandlinger og operationer hos hunde og katte

Næstved Dyreklinik er det Jakob, der som udgangspunkt varetager patienter med såvel akutte som kroniske øjenpatienter. Jakob har erfaring med øjenpatienter fra et vagthospital i København, hvor han igennem mere end 2 år har været med til at varetage øjenpatienter, øjenkirurgiske patienter og henvisninger af akutte patienter fra hele Sjælland. Jakob holder sig desuden opdateret på ny viden om sygdomme og behandling ved at deltage på øjenkurser, samt som medlem af Dansk Selskab for Veterinær Opthalmologi. 

Klinikken har udstyr, der gør det muligt at lave en grundig øjenundersøgelse der blandt andet indebærer undersøgelse af øjenomgivelser, hornhinde, forreste øjenkammer, linse, regnbuehinde og nethinde. 
Vi kan således tilbyde udredning og diagnostik af øjensygdomme af høj kvalitet. 
Vi foretager på klinikken blandt andet: 
  • Undersøgelse og behandling af medicinske sygdomme såsom øjenbetændelse, regnbuehindebetændelse, hornhindesår samt tørre øjne (KCS). 
  • Ultralydsundersøgelse af øjet i forbindelse med medicinske sygdomme. 
  • Øjenkirurgi heriblandt korrektion af cherry eye, entropion (indadkrængende øjenlåg), fjernelse af knuder i øjenlåg, samt fjernelse af distichiasis og ektopiske cilier (fejlplacerede hår). 
  • Simpel hornhindekirurgi.
Vi sætter en ære i at levere de bedste resultater for vores patienter, og Jakobs grundige og omsorgsfulde tilgang sikrer, at dine kæledyr er i trygge hænder.

Hvis du har brug for hjælp til øjenoperationer eller øjenbehandlinger til din hund eller kat, er du velkommen til at kontakte os på Næstved Dyreklinik.

Vi ser frem til at hjælpe dig og dit kæledyr med den bedst mulige øjenbehandling.

Nyt fra Næstved Dyrekliniks Facebook

Top